Snelle service bij een lekkende radiator

Radiator lekkage kan waterschade, schimmel en stankoverlast tot gevolg hebben. Uw houten vloer of tapijt kan ernstig beschadigd raken. En dit zijn slechts een paar voorbeelden van het ongemak dat radiator lekkage veroorzaakt. Een gegarandeerd gevolg van een radiator die lekt is een koud huis. We snappen daarom dat u zo snel mogelijk van deze problemen af wilt. In Zaandam helpen onze vakmannen u meteen!

Snelle detectie

Als u onze hulp inschakelt, nemen wij apparatuur mee om de precieze oorsprong van de radiator lekkage op te sporen, als deze niet al duidelijk zichtbaar is. Wij werken met moderne apparatuur waardoor u altijd snel weet waar u aan toe bent.

Repareren of vervangen?

In veel gevallen is het verstandiger om uw radiator te vervangen in plaats van te laten repareren. Als u kiest voor deze optie, adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Veel radiatoren hebben wij op voorraad en kunnen snel in uw woning worden geplaatst. Maar ook als u bijvoorbeeld kiest voor een design radiator, zijn wij u graag van dienst. Als allround loodgietersbedrijf in Zaandam zijn we op de hoogte van de laatste trends en geven we u graag advies over een radiator die bij uw woning past.