Wees een verstopping de baas

In en rondom uw woning is een heel stelsel aanwezig van onstpannings- en afvoerleidingen. Na verloop van tijd slijten de leidingen of treedt er achterstallig onderhoud op. Signalen van een verstopping zijn nare luchtjes en afvalwater dat niet of nauwelijks wegloopt. Er kunnen vervolgens diverse problemen om de hoek kijken zoals verstoppingen. Een verstopping ontstaat doordat leidingen dichtslibben met vuil zoals modder, haar, zeepresten en andere afvalresten. Veelvoorkomende verstoppingen vinden plaats in de afvoer, gootsteen, keuken of het riool. Maar ook in de douche, wasmachineafvoer en regenpijp kunnen verstoppingen optreden. En wat te denken van het toilet?

Ons bedrijf uit Zaandam is expert in het verhelpen van verstoppingen. Wij maken uw leidingen weer schoon en zorgen dat ze weer naar behoren werken. Zo kunt u weer overgaan tot de orde van de dag. Maak ook gebruik van onze diensten in ontstoppen. Plan direct een afspraak in met een van onze vakmannen.

Compleet in allrounddiensten in Zaandam

Ons installatiebedrijf is thuis in meerdere disciplines en werkzaamheden. Van uw sanitair tot CV en van installatie tot reparatie: onze professionals klaren uw klussen. Klanttevredenheid staat hoog aangeschreven. Met onze 24 uursservice staat u bij calamiteiten in Zaandam er nooit alleen voor. Er staat snel een vakman bij u op de stoep die het probleem deskundig en effectief verhelpt. Wilt u telefonisch advies over onze diensten of CV-ketels? Ook dan staan we u graag te woord. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact met ons op.