Teamfoto JC Installatietechniek
Leidingwerk in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Leidingwerk in Zaandam

Een adequaat en lekvrij leidingstelsel is van cruciaal belang voor de functionaliteit van verschillende voorzieningen in uw huis. Een optimaal werkende en lekvrije werking is van cruciaal belang voor vrijwel alle voorzieningen in uw huis. Het leggen en herstellen van leidingwerk is waar wij bij JC Installatietechniek als loodgietersbedrijf in uitblinken.

Werk aan de leidingen door een loodgieter
JC Installatietechniek staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Laat JC Installatietechniek uw leidingen (ver)leggen

Wanneer uw leidingen aan vervanging toe zijn of wanneer deze uw woonwensen in de weg zitten, voorkom dan lekkages en schade door niet zelf met uw leidingwerk aan te modderen. Vermijd lekkages en schade door niet zelf aan uw leidingwerk te knoeien. Laat ons team van professionals u helpen om al uw loodwerk aan te passen zodat het volledig op uw wensen aansluit.

Onze loodgieters van JC Installatietechniek hebben uitgebreide ervaring in het (ver)leggen en repareren van leidingen. Wanneer u uw mensen bij ons aanmeldt, zullen wij bij u langskomen om een situatieopname te doen. Met behulp van een offerte en een goed doordacht plan zorgen wij ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt.

Neem in Zaandam contact op met JC Installatietechniek

Lekkages en schade door zelf uw leidingwerk aan te pakken kunnen voorkomen worden, schakel daarom onze vakmensen in voor een professionele aanpak. U kunt altijd rekenen op de inzet van onze installateurs! Neem contact met ons op via 075 300 1712 of vul het contactformulier in om uw bericht achter te laten.

Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1712

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA