Teamfoto JC Installatietechniek
Verwarmingswerkzaamheden Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Verwarmingswerkzaamheden Zaandam

Verwarmingswerk is een vak apart, niet elke loodgieter beheerst dit. Dit betekent dat niet iedere klus aan de verwarming door een loodgieter kan worden uitgevoerd. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op de beste en breedste service!

Voor uw klussen aan de radiatoren en verwarmingselementen in Zaandam biedt JC Installatietechniek de juiste oplossing. Van het plaatsen of weghalen tot het repareren en afkoppelen. Heeft u een klus waarbij u wat hulp kunt gebruiken? JC Installatietechniek staat voor u klaar.

Radiator geplaatst door een loodgieter
Laat uw radiatoren in Zaandam vakkundig aansluiten door een van onze loodgieters.

Centrale- en vloerverwarming

Wij betreuren het dat wij u niet kunnen helpen bij storingen en installatie van uw centrale verwarming en vloerverwarming. Het geldt tevens voor werkzaamheden aan warmtepompen, boilers en geisers. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we contacten met vakmensen die zich volledig hebben toegelegd op dit vakgebied opgebouwd.

Wilt u uw verwarmingsklus laten uitvoeren door een professional? Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen! Als u ons belt op 0800-5663443, helpen wij u graag verder door u in contact te brengen met de juiste CV monteur.

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1712

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA