Teamfoto JC Installatietechniek
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Lekkage radiator opsporen in Zaandam

Lekkage in een radiator wordt opgespoord middels een gasdetectie. Met gasdetectie laat de specialist eerst al het water uit je cv-systeem lopen. Daarna zet hij de leidingen onder druk met een traceergas. Met behulp van gasdetectie apparatuur wordt meteen zichtbaar waar het gas je radiator verlaat en waar het dus lekt.

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1712

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor lekkage radiator opsporen?

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA