Teamfoto JC Installatietechniek
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Regenpijp plaatsen in Zaandam

Een regenpijp zal worden bevestigd aan de dakgoot om het water af te voeren. Hierbij is het belangrijk dat de regenpijp stevig wordt bevestigd en zal daarom vast worden gemaakt met beugels langs de muur. Het is eventueel mogelijk om de naden dicht te lijmen zodat het zeker is dat er geen water doorheen komt.

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1712

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor regenpijp plaatsen?

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA