Teamfoto JC Installatietechniek
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Sanitair renoveren in Zaandam

Als je geen zin hebt in een grote verbouwing, maar bent uitgekeken op jouw huidige badkamer, dan kun je kiezen voor een renovatie. Je kunt zelf bepalen in welke mate u uw badkamer wilt renoveren. Misschien heeft uw badkamer gebruikersschade opgelopen of misschien zit er schimmel, dan kun je ervoor kiezen om alleen dat gedeelte aan te pakken. Het plaatsen van een nieuwe douchecabine, nieuwe verlichting, de indeling veranderen, een douchewand plaatsen in plaats van een douchegordijn of de badkamer opnieuw betegelen kan zorgen voor een hele nieuwe uitstraling. 

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1712

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor sanitair renoveren?

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA