Teamfoto JC Installatietechniek
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Waterleiding isoleren in Zaandam

Door de stroming van warm water in de waterleidingen wordt je huis verwarmt. De leidingen zijn stevig en kunnen jaren mee. Waar de meeste fabrikanten geen rekening mee hebben gehouden, is het materiaal van de waterleidingen. Deze laat namelijk gemakkelijk warmte door, waardoor de energierekening alsnog hoog uitvalt. Daarom is het aan te raden om de waterleidingen te isoleren om zo warmteverlies tegen te gaan.

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1712

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor waterleiding isoleren?

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA