Teamfoto JC Installatietechniek
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Oostzaan

Toilet renovatie in Zaandam

Een toilet renovatie begint met sloopwerk van tegels, de huidige wc en het eventuele fonteintje. Hierbij is het belangrijk dat het leidingwerk intact blijft. Daarna kan in stappen eventuele leidingen worden aangepast en nieuw sanitair worden geïnstalleerd . Een specialist adviseert je graag over de mogelijkheden.  

JC Installatietechniek staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1712

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor toilet renovatie?

Over JC Installatietechniek

J.C. installatietechniek is al ruim 17 jaar de specialist op het gebied van verwarming, loodgieter, dakbedekkingen, zinkwerken, loodwerken, verstoppingen en riool vervanging. J.C. Installatietechniek staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heb je een nieuwe H.R. combiketel nodig? Wij leveren en plaatsen de ketel graag deskundig voor je. Daarbij leveren we de combiketel tegen inkoopprijs!


VCA